In de verkoop

Baarn, Project Erica

Op 2 september 2020 starten wij met de verkoop van 28 gezinswoningen op een terrein gelegen tussen de Ericastraat en de Dahliastraat in Baarn.

De woningen krijgen de keuken aan de voorzijde, een tuingerichte woonkamer met schuifpui, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste etage en op zolder kan eenvoudig een vierde slaapkamer worden gerealiseerd.

De woningen zullen niet worden aangesloten op het gasnet. De verwarming zal geschieden met een (elektrische) warmtepomp met vloerverwarming. De woningen worden ook uitgerust met zonnepanelen hetgeen uiteraard gunstig is voor het stroomverbruik.

De prijzen van de woningen zijn nog niet definitief vastgesteld. Naar verwachting zullen ze beginnen vanaf € 300.000 en verder afhankelijk zijn van ligging en grootte van het perceel. Kijk voor meer informatie op: www.projecterica.nl

 
Roelofarendsveen, De Veense Tuin

In het mooie Roelofarendsveen hebben wij 44 fraaie appartementen, 32 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage alsmede verschillende parkeerplaatsen op het buitenterrein in de verkoop.

De 44 appartementen zijn verdeeld over twee appartementengebouwen. De appartementengebouwen zijn met elkaar verbonden door een glazen corridor. Midden tussen de appartementengebouwen ligt een bij de omgeving passende kas die door de bewoners als gemeenschappelijke ruimte kan worden gebruikt. In de kas bevindt zich een pantry en toiletgelegenheid. De kas geeft toegang tot een gemeenschappelijke tuin.

Het grootste deel is inmiddels al verkocht, Kijk voor meer informatie op www.deveensetuin.nl