Makelaardij

Holland Huis Makelaardij is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe woningen. In de 40 jaar dat wij nu bestaan hebben wij al duizenden nieuwbouw woningen en appartementen verkocht. Door onze achtergrond zijn wij veel meer dan zo maar een makelaardij die is gespecialiseerd in nieuwbouw.

Holland Huis Makelaardij behoort tot de groep van Holland Huis bedrijven waarin ook woningen en appartementen worden ontwikkeld en worden beheerd. Mede daarin ligt de kracht van onze Makelaardij: de verkoop geschiedt vanuit het perspectief van de ontwikkelaar: de pre-sales en de after-sales zijn net zo belangrijk als de sales zelf.

Pre-sales

Wij beschikken over de expertise om reeds vanaf de start van een project actief mee te denken over zaken als marktonderzoek, prijsvorming, marketingstrategie en het enthousiasmeren van potentiële kopers.

Hoe eerder een potentiële koper een planontwikkeling gaat volgen, hoe groter de kans dat hij ook echt gaat kopen. Emotie speelt tenslotte een belangrijke rol bij de aankoop van een woning of appartement.

Doordat binnen de Holland Huis groep ook dagelijks wordt gewerkt aan de ontwikkeling van woningbouwprojecten snappen wij als geen ander de dillema’s, de afwegingen en de belangen die in deze fase spelen.

Sales

En eindelijk is het dan zo ver. Na talloze onderhandelingen, gesprekken, onderzoeken, procedures en presentaties gaat het er nu om uw woonproduct ook daadwerkelijk te verkopen. En liefst zo snel mogelijk. Voordat u een onherroepelijke Omgevingsvergunning Bouwen heeft wilt u toch op zijn minst 70% hebben verkocht.

De verkoop van nieuwbouw woningen is een vak apart. In tegenstelling tot bestaande bouw kan een (eind)product immers nog niet worden getoond. Het is daarom belangrijk dat een potentiële koper zich het wonen, de woning en de woonomgeving kan inbeelden. Pas dan wordt een koper enthousiast. Ongeacht of het nu gaat om een starterswoning of een woning in het high-end segment.

Onze makelaars kennen uw project ook echt. Zit er nu wel of geen keuken is? Zit er nu wel of geen ligbad in de badkamer? Het zal bij ons niet gebeuren dat wij de kopers niet kunnen vertellen wat zij precies kopen.

Wij zijn geen 9 tot 5 kantoor. Een woning kan iedere dag op ieder tijdstip worden verkocht. Wanneer en waar de koper dat wil. Bij de koper thuis, op ons kantoor, op kantoor van de ontwikkelaar, op kantoor van de aannemer, in een hotellobby. Het maakt niet uit. Als een koper wil kopen dan kan dat.

Onze missie is pas echt geslaagd als de kopers zich ontpoppen tot ambassadeurs van uw project. Gewoon omdat ze trots zijn op wat ze hebben gekocht. Onze makelaars beheersen dit vak tot in de puntjes.

After sales

Omdat de aankoop van een (nieuw) eigen huis voor veel mensen geen dagelijkse kost is vinden wij het belangrijk de kopers gedurende het gehele proces bij te staan. Van de oriëntatiefase tot en met de oplevering.

Te vaak worden kopers, als ze eenmaal hebben getekend, voor hun gevoel een beetje aan hun lot overgelaten. Krijgen ze nog maar mondjesmaat informatie en wordt eigenlijk vooral van ze verwacht dat ze geduld hebben tot de oplevering. En dat terwijl het bouwproces eigenlijk een feestje voor ze zou moeten zijn. Een gemiste kans want zij kunnen niet alleen ambassadeur zijn van uw huidige project maar ook voor volgende projecten.

Eén bekend contactpersoon voor de koper is daarom erg belangrijk. Dat geeft vertrouwen. Want ook nadat kopers een handtekening hebben gezet komen er nog veel vragen bij hen opborrelen. Vragen waarop de kopers graag een duidelijk antwoord hebben. Over zaken die hen bezig houden of die zij nog graag geregeld willen hebben. Over meer- en minderwerk bijvoorbeeld. Of over de betaling van de bouwtermijnen. Over de voor-oplevering en de oplevering zelf. Over de Vereniging van Eigenaars. Over de verzekering van de woning. De aansluitingen voor internet. En ga zo maar door. Eén aanspreekpunt geeft dan vertrouwen.

En ja, het kost extra aandacht van onze makelaars. Meer dan gemiddeld. Maar het betaald zich terug in goodwill. Voor u zowel als voor ons.