Gerealiseerd

Een greep uit de uitgebreide selectie:

Epe, Florin

In Epe hebben wij, in collegiale verkoop, een 25 fraaie appartementen verkocht, verdeeld over twee villa’s. Iedere villa beschikt over een parkeergarage in het souterrain. De gemeenschappelijke lounge en een gemeenschappelijke tuin zijn ondergebracht in één van de villa’s.

Maarssen, Het Laboratorium

In het Maarssen hebben wij een Rijksmonumentaal kantoorgebouw “Het Laboratorium” verkocht. Het kantoorgebouw beschikt over 1010 m2 verhuurbaar oppervlak en huisvest 6 bedrijven. Het kantoorgebouw is volledig verhuurd. Holland Huis Beheer verzorgt het beheer van het pand.

Baarn, Julianalaan

In het mooie en lommerrijke Baarnse Prins Hendrikpark hebben wij een 8 grote en luxe appartementen verkocht. Het gebouw is gerealiseerd in een klassieke architectuur en afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen.
Het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage.

Baarn, Prinses Beatrixlaan

Een klein stukje verderop in hetzelfde villapark hebben wij nog een complex met 8 grote en luxe appartementen verkocht. De uitstraling van dit complex is geheel anders dan aan de Julianalaan, maar zeker niet minder fraai.

Het gebouw is voorzien van een prachtig koperen dak en ook hier kunnen de bewoners natuurlijk onder het gebouw parkeren.

Baarn, Ericastraat

Op een gedeelte van het terrein van de voormalige drukkerij Bosch & Keuning hebben wij 10 eengezinswoningen en 19 garages verkocht. Deze fraai afgewerkte royale woningen vormden de eerste fase van de herontwikkeling van een gebied in Baarn waar, omringd door woningen, diverse bedrijven waren gevestigd.

Baarn, Meester Pluimhof

In de tweede fase hebben wij 32 eengezinswoningen en 2 appartementsgebouwen van respectievelijk 6 en 8 woningen verkocht.
De architectuur van de woningen sluit aan bij de omliggende, vooroorlogse wijk. De woningen zijn ruim opgezet en voor de kinderen is een kinderspeelplaats aangelegd.

Baarn, Ericahof

In de derde fase hebben wij ter plaatse 16 starterswoningen en 5 garages verkocht. Omdat de woningen zijn gelegen aan een hofje zonder doorgaand verkeer kunnen de kinderen daar nog gewoon op straat spelen.

Noordwijk, Huis ter Duinstraat

In de onmiddellijke nabijheid van zowel het centrum van de fraaie badplaats Noordwijk aan Zee als het strand hebben wij 32 luxe appartementen verkocht. Zowel het gebouw als de appartementen zijn een lust voor het oog, om nog maar te zwijgen over de ligging.
Waarlijk om jaloers op te worden!

België, Durbuy

In het kleinste stadje ter wereld, Durbuy, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen hebben wij een aantal vrijstaande woningen gerealiseerd. De luxe woningen zijn schitterend gelegen aan de rand van “Les Jardins du Golf”, met uitzicht op de greens.

IJsselstein, Zenderpark

In IJsselstein hebben wij 12 half vrijstaande eengezinswoningen verkocht. De moderne woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en onderscheiden zich door hun fraaie architectuur.

Baarn, Dahliastraat

Aan de Dahliastraat in Baarn hebben wij ook nog 10 fraaie seniorenwoningen verkocht. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en waren naar de wensen van de bewoners indeelbaar. Alle bewoners hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en daarmee van hun huis echt hun thuis gemaakt.

Almere

In Almere hebben wij honderden woningen en appartementen verkocht. Teveel om op te noemen.