Gerealiseerd

Net als de huidige bewoners zijn wij trots op de woningen die wij in het verleden hebben gerealiseerd. Een greep uit de uitgebreide selectie:

Baarn, Julianalaan

In het mooie en lommerrijke Baarnse Prins Hendrikpark hebben wij een  appartementengebouw gerealiseerd met 8 grote en luxe appartementen. Het gebouw is gerealiseerd in een klassieke architectuur en afgewerkt met de meest hoogwaardige materialen.
Het gebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage.

Baarn, Prinses Beatrixlaan

Een klein stukje verderop in hetzelfde villapark hebben wij nog een complex met 8 grote en luxe appartementen gerealiseerd. De uitstraling van dit complex is geheel anders dan aan de Julianalaan, maar zeker niet minder fraai.

Het gebouw is voorzien van een prachtig koperen dak en ook hier kunnen de bewoners natuurlijk onder het gebouw parkeren.

Baarn, Ericastraat

Op een gedeelte van het terrein van de voormalige drukkerij Bosch & Keuning hebben wij 10 eengezinswoningen en 19 garages gerealiseerd. Deze fraai afgewerkte royale woningen vormden de eerste fase van de herontwikkeling van een gebied in Baarn waar, omringd door woningen, diverse bedrijven waren gevestigd.

Baarn, Meester Pluimhof

In de tweede fase hebben wij een ander terrein van drukkerij Bosch & Keuning ter hand genomen. Hier hebben wij 32 eengezinswoningen en 2 appartementsgebouwen van respectievelijk 6 en 8 woningen gerealiseerd.
De architectuur van de woningen sluit aan bij de omliggende, vooroorlogse wijk. De woningen zijn ruim opgezet en voor de kinderen is een kinderspeelplaats aangelegd.

Baarn, Ericahof

In de derde fase is een aansluitend terrein onder handen genomen waar een aannemersbedrijf, een garagebedrijf, een groentehandel, een fietsenmaker en een verenigingsgebouw van een postduivenvereniging waren gevestigd.
Nadat wij er in samenwerking met de gemeente voor hebben gezorgd dat de aanwezige bedrijven hun activiteiten elders konden voortzetten hebben wij ter plaatse 16 starterswoningen en 5 garages gerealiseerd. Omdat de woningen zijn gelegen aan een hofje zonder doorgaand verkeer kunnen de kinderen daar nog gewoon op straat spelen.

Noordwijk, Huis ter Duinstraat

In de onmiddellijke nabijheid van zowel het centrum van de fraaie badplaats Noordwijk aan Zee als het strand hebben wij 32 luxe appartementen gerealiseerd. Zowel het gebouw als de appartementen zijn een lust voor het oog, om nog maar te zwijgen over de ligging.
Waarlijk om jaloers op te worden!

België, Durbuy

In het kleinste stadje ter wereld, Durbuy, gelegen in het hart van de Belgische Ardennen hebben wij een aantal vrijstaande woningen gerealiseerd. De luxe woningen zijn schitterend gelegen aan de rand van “Les Jardins du Golf”, met uitzicht op de greens.

IJsselstein, Zenderpark

In IJsselstein hebben wij 12 halfvrijstaande eengezinswoningen gerealiseerd. De moderne woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en onderscheiden zich door hun fraaie architectuur.

Baarn, Dahliastraat

Op verzoek van de gemeente Baarn hebben wij een tweetal verenigingsgebouwen gerealiseerd. Eén gebouw is in gebruik genomen door een speeltuinvereniging. In het andere gebouw zit de postduivenvereniging. De postduivenvereniging was voorheen gevestigd op het bedrijventerrein waar wij de Ericahof hebben ontwikkeld.

Baarn, Dahliastraat

Aan de Dahliastraat in Baarn hebben wij ook nog 10 fraaie seniorenwoningen gerealiseerd. De woningen hebben een hoog afwerkingsniveau en waren naar de wensen van de bewoners indeelbaar. Alle bewoners hebben van deze mogelijkheid gebruik gemaakt en daarmee van hun huis echt hun thuis gemaakt.