In ontwikkeling

Florin Velp

Elegant, comfortabel en luxueus… zó wilt u wonen. Het kan in Villa Florin aan de Parkstraat in Velp. Hier verrijzen, aan de rand van het gezellige centrum, acht schitterende en zeer royale appartementen met grote balkons (vanaf ca 34 m2tot zelfs 57m2) grenzend aan een weelderige binnentuin. Centraal in de binnentuin ligt, exclusief voor alle bewoners, een tuinkamer, voorzien van onder meer een sfeervolle palletkachel en een heerlijk uitzicht. En uw auto? Die parkeert u in het inspirerende parkeergebouw. Aan werkelijk alles is gedacht om u optimaal te laten genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft.Welkom in Villa Florin!

Bezoek voor meer informatie de website: www.florin-velp.nl

Voor inlichtingen en verkoop kunt u nu reeds terecht bij Holland Huis Makelaardij te Baarn,
tel. 030-2412430 of makelaardij@hollandhuis.nl

 
Holland Huis Roelofarendsveen
In het mooie, waterrijke Roelofarendsveen gaan wij 44 luxe appartementen realiseren op de locatie van de voormalige Rabobank aan het Noordeinde.
De appartementen worden ontwikkelt volgens ons nieuwe woonconcept: Comfortabel Wonen in een Holland Huis. De appartementen kunnen worden uitgerust met de modernste huisautomatisering en zijn geschikt om er lang en comfortabel te blijven wonen.

U kunt meer lezen over dit project op de website: www.veensetuin.nl

Voor inlichtingen en verkoop kunt u nu reeds terecht bij Holland Huis Makelaardij te Baarn,
tel. 030-2412430 of makelaardij@hollandhuis.nl

   
Florin Epe

Holland Huis is gestart met de ontwikkeling en verkoop van Florin: Elegant, authentiek en comfortabel wonen in een werkelijk schitterende omgeving op loopafstand van het gezellige centrum van Epe.

Florin beschikt over een gezellige lounge en een parkachtige tuin met terras voor de bewoners. Bezoek voor meer informatie de website: www.florinepe.nl

Voor inlichtingen en verkoop kunt u ook terecht bij Holland Huis Makelaardij te Baarn,
tel. 030-2412430 of makelaardij@hollandhuis.nl